AllBudapest és Dunántúli környék - Budapest and Transdanubia areaÉszak - AmerikaEurópa
https://worldhistoryculture.com/wp-content/uploads/2019/11/architecture-1850129_1920-640x480.jpg

Szeretnénk bemutatni, hogy a magyar főiskolásoknak, egyetemistáknak nagyon kiváló lehetőségük vannak az Egyesült Államokba eljutni olcsóbb árakon, és egy pár hónapot ott maradni a táborokban, sokféle élményben gazdag tapasztalatokat tudnak szerezni!

Ez a program inkább nagyothalló érdeklődőknek alkalmas, akik még érhetően tudnak kommunikálni, és valamit hallanak is!

Ez a bemutatkozó videóban Vas Dánielt hallgathatjuk, aki americamp -nak kollégája, sok mindenről beszél. Siket érdeklődőknek magyar felirat van, nekik halló gyermekei is eljuthatnak USA-ba.

 

Akiket érdeklik az amerikai utazási lehetőségek, ezen a weboldalon olvasni és jelentkezni lehet:

https://americamp.hu/

Forrás: americamp.hu, nyitó fotó: New York, város, pixabay.com

 

https://worldhistoryculture.com/wp-content/uploads/2019/11/Im_Schein_des_Vollmonds_Weissensee_1__c__Michael_Stabentheiner-640x480.jpg

Amikor az első hóesést követően minden fehérbe borul és a természet megkezdi téli álmát, Ausztria könnyed téli aktivitások és hangulatos menedékházi partik egész sorával várja az üdülővendégeket.

https://worldhistoryculture.com/wp-content/uploads/2019/11/FranzGERDL_KaerntenWerbung_Klipptiztoerl03-640x480.jpg

Az Alpok déli oldalán különösen naposak a sípályák. Ezzel is magyarázható, hogy Karintiát egyre többen választják úti célul a téli sportok kedvelői és elsősorban a családosok közül. A napos lesiklópályák, megfűszerezve egy adag délies vendégszeretettel és kiegészítve a karintiai Alpok–Adria konyha kulináris élvezeteivel tökéletes téli pihenésről gondoskodnak. Karintia télen az Alpok legnagyobb napozóterasza – a természet páratlan ajándéka. Lássuk, mi is kell pontosan az élménydús karintiai télhez.

https://worldhistoryculture.com/wp-content/uploads/2019/11/Familie_BadKleinkirchheim@Mathias_Praegant-640x480.jpeg

Boldog gyermekkacaj. Nyugodt szülők. Családi móka a friss hóban. Bad Kleinkirchheimban a gyereksípályától a wellnessfürdőig minden megtalálható, ami egy jól sikerült családi vakációhoz szükséges. A téli szezon kezdetével Bad Kleinkirchheim különösen kedvező akcióval várja a síelő családokat: a gyermekeknek kínált 1 eurós síbérlettel. A karintiai régió ezzel is hangsúlyozni szeretné elkötelezett célját, hogy a családok kedvenc síterülete legyen.

Üzlet
Hírlevelünk

Subscribe to our newsletter and get exlusive first minute offers straight into your inbox.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Close

Családbarát síbérlet 1 euróért