Ár
$1280 per személy
Időtartam
5 nap
Úticél
Észak - Amerika
Utazók
30+

EGY NEM HIVATALOS FŐVÁROS A világ középpontjában

New York az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa. Az amerikai kontinens 2. legnagyobb városa. Központja a New York-i agglomerációnak, amely világviszonylatban is a legnépesebbek közé tartozik. A világ vezető globális városa. Az USA és a Föld első számú üzleti, kereskedelmi, egészségügyi, oktatási, kutatási és fejlesztési, technológiai, média-, művészeti és szórakoztatóipari központja.
 • Információk
 • Útiterv
 • Elhelyezkedés
 • Galéria
 • További információk
 • Hasonló utazások
A legtöbb, az Empire State-be való utazás az ikonikus metropoliszban kezdődik vagy befejeződik: New York City. Azonban, ha csak az öt kerületre utazik, jelentős mennyiségű hiányzik. A Long Island és a New York-i államok - általánosan elfogadottak, mint a NYC metró területének északi részén - nem szabad kihagyni.

Mit tartalmaz

Úticél
Észak - Amerika Fedezze felÉszak - Amerika
Indulás helye
38 Prospect Park Southwest, Brooklyn, NY 11215, USA
Visszaérkezés helye
Ramona Avenue &, Lenevar Ave, Staten Island, NY 10309, USA
További információk
Highlights: Excellent value for money, Family friendly, Multiple departure times and locations available, Skip the line
Árunk tartalmazza
 • Étterem
 • Félpanzió
Az ár nem tartalmazza
 • Belépőjegy vásárlás
 • Külföldi idegenvezető - angol nyelv
 • Repülőjegy vásárlás
További Áraink
Első gyerek (0-12év): $750

Nexus of the Arts

The Met, MoMA and the Guggenheim are just the beginning of a dizzying list of art-world icons. You’ll find museums devoted to everything from fin de siècle Vienna to immigrant life in the Lower East Side, and sprawling galleries filled with Japanese sculpture, postmodern American painting, Himalayan textiles and New York City lore. For a glimpse of current and future greats, delve into the cutting-edge galleries of Chelsea and the Lower East Side, with their myriad exhibition spaces and festive opening-night parties (usually Thursday night if you want to join in).

Urban Wanderers

With its compact size and streets packed with eye candy of all sorts – architectural treasures, Old World cafes, atmospheric booksellers – NYC is a wanderer’s delight. Crossing continents is as easy as walking a few avenues in this jumbled city of 200-plus nationalities. You can lose yourself in the crowds of Chinatown amid bright Buddhist temples and steaming noodle shops, then stroll up to Nolita for enticing boutiques and coffee-tasting. Every neighborhood offers a dramatically different version of the city, from the 100-year-old Jewish delis of the Upper West Side to the meandering cobblestone lanes of Greenwich Village. And the best way to experience it is to walk its streets.

The Night Is Young

When the sun sinks slowly beyond the Hudson and luminous skyscrapers light up the night, New York transforms into one grand stage. Well-known actors take to the legendary theaters of Broadway and world-class soloists, dancers and musicians perform at venues large and small across town. Whether high culture or low, New York embraces it all: in-your-face rock shows at Williamsburg dives, lavish opera productions at the Lincoln Center, and everything in between. This is a city of experimental theater, improv comedy, indie cinema, ballet, poetry, burlesque, jazz and so much more. If you can dream it up, it’s probably happening.

Culinary Capital

There’s never been a better time to dine in New York. It’s a hotbed of seasonal and locally sourced cuisine – with restaurants growing vegetables on roof gardens or upstate farms, sourcing meats and seafood from nearby sustainable outfits, and embracing artisanal everything, from coffee roasting and whiskey distilling to chocolate- and cheese-making. Bars have also taken creativity to new heights, with pre-Prohibition-era cocktails served alongside delectable small plates – indeed, gastropubs are some of the most creative places to eat these days. Of course, you can also hit a gourmet food truck or dine at one of the 20,000-plus sit-down restaurants.

Brooklyn

Forget Times Square and the Statue of Liberty – if you want to see the real New York, you need to head to Brooklyn. These days, the name is shorthand for ‘artsy cool’ the world over, but there’s far more here than hipster stereotypes. This sprawling borough (more than three times the size of Manhattan) is actually home to some of NYC’s most interesting, historic and culturally diverse neighborhoods, with singularly fantastic dining, drinking, shopping and entertainment options – not to mention some of the best river views in the five boroughs.

 • 1. nap
 • 2. nap
 • 3. nap
 • 4. nap
 • 5. nap
1. nap

Indulás

Bostonból indulva, Washington DC felé 7 órakor a nap hátralevő részét a US Capitol, a koreai háborús veteránok emlékműve és a vietnami veteránok emlékműve, a világhírű Fehér Ház és a Lincoln Emlékmúzeum látogatják meg. Vacsora után elindulunk a szállodánkba. 

2. nap

Helyi nevezetességek

Reggeli után meglátogatjuk a Jefferson Emlékművet és a Nemzeti Légi- és Űrmúzeumot, és utazunk a Potomac folyón, ahol a Pentagont és a többi emléktáblát láthatjuk a pihentető víz mellett. A turné Baltimore-ban folytatódik, megállva a festői Inner Harbouron, hogy szünetet tartson a képek készítésére, majd Philadelphia-ba, ahol meglátogatjuk a Függetlenség Csarnokát és az ikonikus Liberty Bell-t. Vacsora után északra fogunk vezetni New Jersey-i szállodába.

3. nap

NY városnézés

Reggeli után a napot New York-i városnézéssel töltjük. A megállók közé tartozik a Szabadság-szobor, az Empire State Building, az USS Intrepid Sea-Air-Space Múzeum és a Madame Tussauds viaszmúzeuma. Röviden le is állunk a Rockefeller Centerben. Megérkezünk Bostonba kb. 21:00 órakor.

4. nap

Niagara vízesés

Hamarosan eléri a Niagara-vízesést, ahol egy éjszakát tölt. Éjszaka fedezze fel az amerikai oldalt, majd másnap ugorjon a köd ikonikus szobájára egy hajóútra. A Niagara-vízesésből menjen végig az Ontario-tó mentén Kanada legnagyobb városába - Torontóba! Tekintse meg a város legnépszerűbb látnivalóit, majd élvezze a hajókirándulást a Szent Lőrinc folyó 1000-es szigeteire. A Niagara-vízesésen éjszaka az amerikai oldalra utazik, és a következő napon járja el a híres „Köd szobalányát”. Majd meglátogatja Toronto legnépszerűbb látnivalóit, hajtson végre egy körutazást a St Lawrence folyón és így tovább. Szállás a Wyndham Super 8-ban vagy hasonlóban két éjszakára.

5. nap

NY Emlékek

Érjen el bármelyik nagyobb New York-i repülőtér repülőtérre, és ugorjon egy buszjáratra, amely a Manhattan belvárosába érkezik. Vegyél egy hop-on-hop turnét egy teljes napra, hogy megtapasztald Manhattan látnivalóit. Lásd a híres Rockefeller Központot, a Times Square-t, a falu és még sok más. A New York-i látképre néző hop-on-hop-off kikötői hajókirándulástól eltérő szögből élvezze a kilátást. Kapjon egy kísérő sétát a Szabadság-szoborhoz és Ellis-szigethez egy idegenvezetővel, és fejezze be a 9/11-es emlékművet.

További információ Észak - Amerika

További információk az utazásról

Érjen el bármelyik nagyobb New York-i repülőtér repülőtérre, és ugorjon egy buszjáratra, amely a Manhattan belvárosába érkezik. Vegyél egy hop-on-hop turnét egy teljes napra, hogy megtapasztald Manhattan látnivalóit. Lásd a híres Rockefeller Központot, a Times Square-t, a falu és még sok más. A New York-i látképre néző hop-on-hop-off kikötői hajókirándulástól eltérő szögből élvezze a kilátást. Kapjon egy kísérő sétát a Szabadság-szoborhoz és Ellis-szigethez egy idegenvezetővel, és fejezze be a 9/11-es emlékművet.

Share on social networks
Üzlet
Hírlevelünk

Subscribe to our newsletter and get exlusive first minute offers straight into your inbox.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Close

Izgalmas New York

Price
$1280 per person
Duration
5 nap
Destination
Észak - Amerika
Travellers
30+