Támogatóknak

MIÉRT GYŰJT A WORLD HISTORY CULTURE TÁMOGATÁST?

Egyedül nem tudom megtenni ezt, szükségem van a segítségedre. 
Egyenlőre a lap végén bankszámla számaimat látják. Ha megfelelő pénzösszeg összeggyűlik a hivatalos weboldalamnak a további informatikai fejlesztésére, és akkor létre tudom hozni egy támogatói oldalt a különböző támogatási lehetőségekkel, és segítsen nekem kis mértékű pénzügyi stabilitás elérésében, valamint jobb felszerelést tudjak beszerezni, hogy akadálymentesen tudjam megoldani sok mindenben, és legyenek feliratozva a videóim magyar és az angol nyelven a világon élő hallássérült embereknek, és több szabadon minőségi tartalmat tudjak termelni következetesebb alapon mindenkinek. 
Támogatásom lehetővé teszi számomra, hogy felajánlhatok ezen a támogatói oldalon, hogy akik hozzájárulnak nevüknek és a weboldaluk nevének feltüntetését, a bankszámla adataim alatt lehet olvasni a támogatóimnak névsorait, és miben támogatták, a támogatandó pénzösszeg feltüntetése nélkül!
Későbbiekben felajánlhatok egy oldalt magán és a céges hirdetések számára a weboldalamon, frissíthetem és bővíthetem berendezéseinket, és ellensúlyozhatjuk az utazási költségeit, hogy az Ön, a néző, a minőségi információk és az erőforrások világszerte elérhetővé váljanak!
Továbbá arra is törekszem, hogy felhatalmazzunk, inspiráljuk jelenlegi és a jövőbeli siketek generációit, hogy valóban mindent megtegyenek, amit akarnak a közösségi weboldalamon azáltal, hogy vizuális tartalmainkkal megismerteti őket a világról! 
Ez pozitív kultúrát fog teremteni a teljes elérhetőség érdekében a World History Culture minden követõje számára! 
Havi 1. millió forint, azaz körülbelül az árfolyam ingadozásától függően 3.600 dollárból képes lennék finanszírozni berendezéseink és felszereléseink átalakítását annak érdekében, hogy akadálymentesen minél magasabb minőségű videókat és fényképeket szolgáltassunk Önnek, a weboldalon felmerülő költségek miatt, az utazási erőforrások életben tartása érdekében, és a különleges videotartalmakat tudjuk bemutatni mindenkinek!

Ön magán vagy céges egyéb módon és a másfajta támogatását is szívesen fogadom.

Ebben az esetben, szeretném megkérni Önt, hogy az email levélben keressen meg engem! A felajánlott támogatását meg fogom nézni, hogy valóban erre szükségem van-e, és a leendő munkáimat támogatja-e a felajánlása!
Email levélben megbeszélés alapján el tudom dönteni, hogy elfogadom, vagy nem fogadom el a felajánlását. 
Email címem: worldhistoryculture@gmail.com

TÁMOGATÁS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Bármilyen összegű pénz támogatást lehet utalni a lenti bankszámla számomra.
SZÁMLATULAJDONOS:
Sándorffy Aliz
Számlaszám:
10401024-86766955-52891001
Nemzetközi utaláshoz:
IBAN szám: HU21 1040 1024 8676 6955 5289 1001
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB
K&H devizaszámla – devizanem:USD
Számlaszám: 10401024-86766955-52891018
IBAN szám: HU47 1040 1024 8676 6955 5289 1018
KÖZLEMÉNY: TÁMOGATÁS + Írd meg nekünk pár szóban, miért támogattad a WHC- t! 

 

Támogatóim

E.N.S. Informatikai és Rendszerintegrációs Zrt

Webgalamb - Email Marketing és Hírlevél Szoftver
                                                                                                            2018. november 08.

Köszönöm szépen a támogatását!

World History Culture

18-135mm

Zoom

72mm

Filter size

Jelentkezz be! Új Profil

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up