HomeRólunk – Press Együttműködő partnereink

World History Culture Travel egyéni vállalkozással együttműködő partnereket láthatunk. Az együttműködő partnereink számos és a különféle kedvezményeket és a lehetőségeket biztosítanak hallássérült és a nagyothalló turistáknak.

Különféle és a számos utazási lehetőségekHallássérült turisták a különleges élményekhezkedvezményes áron hozzájuthatnak

Hallássérült és a nagyothalló turisták 21. századnak megfelelően számtalan lehetőségek közül tudnak válogatni, és találhatnak kedvükre való programokat Magyarországon, Európai Unió országaiban, Amerikai Egyesült Államokban, ahol World History Culture Travel együttműködő partnerségekkel megállapodásokat kötött.
Hegyi túrák
Magyarországon és a külföldön hegyi túrákat találhat. Nagyon könnyű, közepesen, nagyon nehéz túrák közül válogathat, egy napostól - több naposig is terjedhet.
Vulkánok
Az egész világon található vulkánokra is el lehet jutni, különleges élményekben lehet részesük hallássérült és a nagyothalló túrázoknak!
Nemzeti parkok
Magyarországon és a külföldön számtalan nemzeti parkok közül lehet válogatni. Ingyenes és a fizetős nemzeti parkokat találhat.
Mauzóleum
Mauzóleumok - a különleges helyeket is lehet látogatni, több évszázados körülmények között lehet sétálgatni.
Farmok
Magyar és a külföldi farmokat lehet látogatni, többféle lehetőség van, mint például gasztronómiai farmok, lovas farmok, malom farmok stb...
Vártúrák
Magyarországon, és a külföldi várakat lehet megtekinteni, akiket középkori élet érdeklik.

Egyedi utazási tapasztalatMiben vagyunk más és mi különbözteti meg minketa más utazási irodáktól - vállalatoktól?

Magyarországon még nem született meg a magyar hallássérült turistáknak utazási iroda, vagy cég. World History Culture Travel sokoldalúan kezeli a felmerülő igényeket, a magyar és a külföldi hallássérült turistáknak igényeit figyelembe veszi, és ennek megfelelően fejleszteni fogja az akadálymentes szolgáltatását minden terén. Köztudott, hogy a hallássérült turisták kommunikációs terén akadályokba ütköznek az utazási irodáknál, és sajnos nincsen számukra speciális utazási ajánlatok, mert meglévő kedvezményeket nem ismerik, és a felesleges kiadásokat beleszámítanak, jelentősen megdrágítva az utazási ajánlataikat. Hallássérült turistáknak nagyon égetően szükségük van olyan utazási irodára, ahol munkatársak nagyon kiválóan ismerik a magyar és a külföldi siket kultúrákat. Nálunk mindent meg fogják találni kedves magyar hallássérült turisták, de szeretettel várunk külföldi turisták jelentkezéseit, mert angol nyelven is elérhető a weboldalunkon.

Ügyfél elégedettség

Akadálymentes kommunikáció magyar jelnyelven és a nemzetközi jelnyelven

Nagy utazások belföldön és a külföldön

Magyarországon és a külföldön speciális árakon utazási ajánlatok korrekt árakon. Hallássérült embereknek ingyenes vagy kedvezményes áron jár, azokat nem számítjuk bele az utazási csomag ajánlatainkban. Olcsóbban tudunk kínálni speciális árakon az utazási csomagjainkat, és valós árakon lehet utazni.

Turisták visszatérés

Valós árakon alapuló speciális utazási csomagjainknak köszönhetően a nálunk megforduló turisták vissza fognak térni, és ismét másfajta szolgáltatásainkat igénybe fogják venni.

Elhivatottság

World History Culture Travel-nél dolgozó csapatunkban megtalálható siket tulajdonos, siket alvállalkozók, jelnyelvi tolmácsok, akik 100%-ban ismerik a magyar és a külföldi siket kultúrákat, és nagyon elkötelezettek az akadálymentes turizmusért!

Érdeklődőknek bemutatkozásunkA kis csapatunk bemutatkozik

World History Culture Travel-nél dolgozó kis csapatunk, akik magyar és a külföldi hallássérült turistáknak az igényeire figyelnek, és ennek megfelelően kidolgoznak speciális árakon leendő utazási csomagjainkat, és együttműködünk a partnereinkkel.
https://worldhistoryculture.com/wp-content/uploads/2019/10/IMG_9645-640x481.jpeg

Sándorffy Aliz, egyéni magánvállalkozó, weboldal tulajdonos, youtube vlogger – blogger

World History Culture hallássérült turistáknak szóló egyéni magánvállalkozás. Aliz, a saját ötletei alapján megszületett WHC magán weboldala, 14 éves kora óta bárhová utazik belföldön és a külföldön, és ezért több évtizedes utazási tapasztalatai alapján dolgozik. Aliz legjobban ismeri a hallássérült turistáknak problémáit, igényeit, és ezért nagyon nagy odafigyeléssel alakítja ki a speciális áron utazási csomagokat a csapatával.

Az új csapatunkba keresünk elkötelezett munkatársakat nagyon hosszú távra!

Kiket keresünk?

1 fő informatikus - weboldal fejlesztő szakember

Feladatai: Középfokon vagy felsőfokon magyar és az angol nyelv tudás nagyon fontos! A weboldalunk további fejlesztések, karbantartás, a cégektől kapott turisztikai anyagok feldolgozás - feltöltés weboldalra, magyar - angol nyelven videók feliratozások - szerkesztések, és sok egyéb apróbb informatikai munkák.

1 fő jeltolmács - titkár

Feladatai: Felsőfokon magyar és az angol nyelv tudás, középfokon vagy felsőfokon magyar - nemzetközi jelnyelvi ismeret nagyon fontos! A leendő főnökének munkáját meg kell könnyíteni, néha titkári feladatokat kell elvégeznie, a telefonos és az email kapcsolatokat kell felvenni. Minden belföldi és külföldi utazásokra el kell kísérnie, mint idegenvezetőként hallássérült turistákkal kell foglalkozni.

1 fő kamerás szakember

Feladatai: Középfokon vagy felsőfokon magyar és az angol nyelv tudás nagyon fontos! A főnökének az utasításait kell végrehajtani. Belföldön és a külföldi utazásokon részt kell vennie, mindenről videó film felvételeket, fényképeket kell készíteni!

Elégedett ügyfelekTámogató és az együttmükődő partnereink

Támogató és az együttmükődő partnereink logói láthatóak.
Üzlet
Hírlevelünk

Subscribe to our newsletter and get exlusive first minute offers straight into your inbox.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Close

Együttműködő partnereink