Home Partner discount card

Tisztelt Vállalkozások!

Szeretnék bemutatni World History Culture Travel turizmus partner kártyát.

Olyan vállalkozások tudnak résztvenni World History Culture Travel partner kedvezmény programjában, hogy ha közös megállapodást aláírtunk!

A közös megállapodás aláírás után kölcsönösen egymás partneri weboldalán, a partner oldalon saját logójára rákattintva weboldaluk előjön az érdeklődőknek.

Ennek érdekében egyedi linket kérek, ahol csak kizárólag hallássérült embereknek szóló oldal van, ahol speciálisan összeállított csomagok között tudnak válogatni!

Ez a turizmus partner kedvezmény kártya csak magyar, európai unió, amerikai hallássérült igazolvánnyal együtt érvényes, a csalások elkerülése érdekében ehhez a feltételhez kell kötni a partner elfogadó helyeken! A partner elfogadó helyeken a  fentiben a hallássérült igazolvány mellett az ügyintézők jogosultak elkérni a személyi igazolványt, útlevelet a vendégtől, mert ellenőrizni kell WHC partner kedvezmény kártyán szereplő aláírást!

Ha az ügyintéző minden rendben találta az érkező vendéget, utána lehet érvényesíteni a vendég által megrendelt speciális utazási csomagját.

Köszönöm szépen a partneri együttműködésüket!

Utazás magyar és külföldi hallássérült embereknek

Travel for Hungarian and foreign hearing impaired people

World History Culture Travel, Sándorffy Aliz magán weboldala © 2019 - 2020

Close

Partner discount card

[contact-form-7 404 "Not Found"]